Обосновани Футболни Прогнози

Крумкачи Минск - Динамо Минск

24 Юни 2017 - 17:00
Крумкачи Минск
Динамо Минск
Прогноза: 2
Коефициент: 1.25
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на сблъсъка между футболните състави на Крумкачи Минск и Динамо Минск от 14-ия кръг на футболния шампионат в Беларус в турнира Премиер Лига.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Крумкачи Минск

Крумкачи Минск заемат 12-то място в класирането с актив от 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя имат отрицателна голова разлика 13-18. На домашна сцена съставът е изиграл 7 двубоя, в които има 2 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 8 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лига футболистите на Крумкачи Минск са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали в мрежата на своите съперници 5 гола и са инкасирали 7 гола от противниковите състави.

Динамо Минск

Отборът на гостите от Динамо Минск заема второ място в класирането с актив от 28 точки, от 9 победи, едно равенство и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 двубоя е вкарал 17 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола в своята мрежа. Навън отборът е изиграл 7 срещи, в които има 4 победи и 3 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига тимът на Динамо Минск има на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 9-3.

Крумкачи Минск - Динамо Минск - директни мачове

В последните 2 изиграни мача между двата отбора, Крумкачи Минск има спечеленa една победа, а отбора на Динамо Минск също има спечеленa една победа, при обща голова разлика 4-3. В последната среща на своя терен срещу Динамо Минск, Домакините от Крумкачи Минск имат 1 победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Крумкачи Минск има неуспех в последната си среща в първенството, а у дома постигна реми в последната си среща.

Тимът на гостите е с 3 поредни успеха в първенството на Беларус, а далеч от дома е с 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.