Обосновани Футболни Прогнози

Аскер - Брюмундал

17 Юни 2017 - 17:00
Аскер
Брюмундал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се играе сблъсъка от 10-ия кръг на настоящето футболно първенство на Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия между футболистите на Аскер и Брюмундал. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Брюмундал.

Ето и фактите за предстоящия футболен двубой:

Аскер

Аскер се намират на 9-та позиция в таблицата с 9 точки, постигнати след 1 победа, 6 равенства и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 двубоя имат отрицателна голова разлика 11-17. На домашна сцена съставът на Аскер е играл 4 двубоя досега, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, отбелязал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Аскер е записал 1 победа, 5 равенства и нито една загуба, като са записали 10 попадения и са допуснали 9 попадения.

Брюмундал

Гостуващият тим на Брюмундал е 12-ти в класирането със събрани 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е успял да вкара 5 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 14 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е играл 4 мача досега, в които е записал едно равенство и 3 загуби и все още няма победа навън, вкарал е едва едно попадение в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Брюмундал имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 10 получени гола.

Аскер - Брюмундал - преки двубои

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Аскер постигна победа в предишната си среща в първенството на Норвегия, а у дома е в серия от 2 последователни равни срещи.

Отборът на гостите от Брюмундал постигна успех в последната си среща в първенството на Норвегия, а като гост стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.