Обосновани Футболни Прогнози

Арендал - Тромсдален

4 Юни 2017 - 19:00
Арендал
Тромсдален
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за футболния двубой между Арендал и Тромсдален от 11-ия кръг на футболното първенство в Адеколиген на Норвегия. Арендал посрещат на своя терен противниковия отбор на Тромсдален.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

Арендал

Арендал са 13-ти в таблицата с временното класиране с актив от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 10 мача са вкарали 10 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 17 гола в мрежата си. Пред собствените си почитатели съставът има 5 срещи до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 4 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Адеколиген тимът на Арендал е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Тромсдален

Гостуващият тим на Тромсдален се намира на 9-то място във временното подреждане с актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 10 мача е успял да реализира 14 попадения в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си. Навън тимът е изиграл 4 двубоя, в които има 2 равенства и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 2 гола в противниковата мрежа и е получил 5 попадения във вратата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Тромсдален е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 10 получени гола.

Арендал - Тромсдален - преки мачове

.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна равенство в последния си двубой в Норвегия, а на собствения си терен е с 2 последователни поражения.

Отборът на гостите има победа в последната си среща в шампионата, а далеч от дома допусна неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.