Обосновани Футболни Прогнози

Нюбергсунд - Брюмундал

3 Юни 2017 - 17:00
Нюбергсунд
Брюмундал
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да разгледам футболния сблъсък от 8-ия кръг на настоящият сезон в Норвегия в Втора Дивизия - Група 1 между футболистите на Нюбергсунд и Брюмундал. Играчите на Нюбергсунд посрещат на противниковия футболен отбор на Брюмундал.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Нюбергсунд

Нюбергсунд са 9-ти в класирането с 7 точки, натрупани след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 9-11. На своя терен съставът на Нюбергсунд е изиграл 3 двубоя, в които е записал 3 поражения,, при голова разлика 3-6.

В последните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 1 съставът на Нюбергсунд има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

Брюмундал

Тимът на гостите от Брюмундал се намира на 14-та позиция във временното подреждане със събрани 4 точки, натрупани след 1 победа, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача е вкарал 3 попадения и е допуснал 13 попадения във вратата си. На чужд терен съставът е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 3 последователни поражения, при обща голова разлика 1-7.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 1 тимът на Брюмундал е постигнал едно равенство и 5 загуби и нямат победа, като са реализирали в противниковата врата 2 попадения и са инкасирали 13 гола от противниковите отбори.

Нюбергсунд - Брюмундал - директни двубои

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините постигна реми в предишния кръг в Норвегия, а на собствения си терен е в серия от 3 последователни загуби.

Съставът на гостите постигна равенство в последния си двубой в първенството на Норвегия, а като гост е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.