Обосновани Футболни Прогнози

Базел - Санкт Гален

2 Юни 2017 - 21:30
Базел
Санкт Гален
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 36-ия кръг на първенството в Суперлига на Швейцария между футболистите на Базел и Санкт Гален. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Санкт Гален на Санкт Якоб Парк.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия двубой:

Базел

Червено-сините се намират на първа позиция в таблицата със събрани 83 точки, след 25 победи, 8 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 35 мача имат голова разлика 88-34. На своя терен FCB е изиграл 17 мача досега, в които е записал 12 победи, 5 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 46-16.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Червено-сините има на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са отбелязали в вратата на съперниците си 13 гола и са допуснали 11 попадения от играчите на съперниците си.

Санкт Гален

Тимът на гостите от Санкт Гален е на 7-ма позиция във временното подреждане с актив от 41 точки, натрупани след 11 победи, 8 равенства и 16 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 35 срещи има голова разлика 42-53. На чужд терен отборът има 17 мача до момента, в които има 4 победи, 5 равенства и 8 загуби, реализирал е 21 гола във вратата на съперниците си и е получил 30 гола във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Еспен имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали 10 гола и са им вкарали 7 попадения.

Базел - Санкт Гален - директни срещи

В предишните 5 мача между двата съперника, отборът на Базел е записал 5 успеха, а отбора на Санкт Гален няма спечелена нито една победа, при общо голово съотношение 18-3. В последните 2 срещи на своя терен срещу тима на Санкт Гален, играчите на Базел са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините постигна победа в предишния си двубой в шампионата, а при домакинствата си е с 4 последователни ремита.

Тимът на гостите стигна до равенство в предишния си мач в Швейцария, а далеч от дома допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.