Обосновани Футболни Прогнози

Лиетава Йонава - Жалгирис Вилнюс

20 Юни 2017 - 18:00
Лиетава Йонава
Жалгирис Вилнюс
Прогноза: 2
Коефициент: 1.20
1 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за срещата от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Литва в А Лига между футболните отбори на Лиетава Йонава и Жалгирис Вилнюс. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Жалгирис Вилнюс на Централен Стадион на Йонава.

Информацията за днешния футболен двубой:

Лиетава Йонава

Домакините от Лиетава Йонава са 6-ти във временното класиране със събрани 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 15 срещи са отбелязали 18 попадения в противниковата врата и са получили 22 попадения в своята мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели Лиетава Йонава е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 8 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Лиетава Йонава са записали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7-6.

Жалгирис Вилнюс

Отборът на гостите от Жалгирис Вилнюс е водач в таблицата с 35 точки, постигнати след 11 победи, 2 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните 15 срещи има голова разлика 27-9. Навън отборът е изиграл 7 двубоя, в които има 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 12-4.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Жалгирис Вилнюс са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-4.

Лиетава Йонава - Жалгирис Вилнюс - преки срещи

В предишните 5 мача между двата съперника, Лиетава Йонава не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Жалгирис Вилнюс има постигнати 5 успеха, при обща голова разлика 2-13. В предишните 2 двубоя у дома срещу Жалгирис Вилнюс, футболистите на Лиетава Йонава нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на Лиетава Йонава стигна до равенство в предишния си мач в първенството, а у дома допусна неуспех в последния си двубой.

Отборът на Жалгирис Вилнюс постигна успех в предишния кръг в първенството на Литва, а като гост има поражение в предишния си мач.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.20 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.