Обосновани Футболни Прогнози

Судува Мариямполе - Лиетава Йонава

15 Юни 2017 - 20:00
Судува Мариямполе
Лиетава Йонава
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от 16-ия кръг на шампионата в А Лига на Литва между съставите на Судува Мариямполе и Лиетава Йонава. Треньора на домакините извежда на Судува своите играчи срещу Лиетава Йонава.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Судува Мариямполе

Домакините са 2-ри в таблицата със събрани 26 точки, записани след 7 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 14 двубоя са успели да вкарат 25 попадения и са позволили да им вкарат 16 гола в мрежата си. Пред своите верни фенове отборът на Судува Мариямполе е изиграл 7 срещи досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 11-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Судува Мариямполе са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са записали 9 гола и са допуснали 5 гола.

Лиетава Йонава

Съставът на гостите от Лиетава Йонава е 6-ти в класирането с общ актив от 15 точки, от 4 победи, 3 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 14 срещи е отбелязал 17 попадения във вратата на противниците си и е получил 21 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 7 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 9 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в А Лига играчите на Лиетава Йонава са записали 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 7 попадения и са получили 9 гола.

Судува Мариямполе - Лиетава Йонава - директни срещи

В последните 5 срещи между двата отбора, Судува Мариямполе е записал 2 успеха, отбора на Лиетава Йонава няма нито една победа, а в 3 двубоя двата тима не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 11-5. В последните 2 двубоя у дома срещу отбора на Лиетава Йонава, футболистите на Судува Мариямполе нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Судува Мариямполе има загуба в предишния си двубой в шампионата, а на собствения си терен стигна до реми в последната си среща.

Отборът на гостите от Лиетава Йонава има поражение в предишната си среща в Литва, а при визитите си е с 2 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.