Обосновани Футболни Прогнози

Скала ИФ - Рунавик

23 Юни 2017 - 21:00
Скала ИФ
Рунавик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.40
2 - 1
непозната футболни прогнози

За днес мисля да пиша за футболната среща между тимовете на Скала ИФ и Рунавик от 14-ия кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Фарьорски острови. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия отбор на Рунавик.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Скала ИФ

Домакините са 8-ми в класирането с актив от 13 точки, записани след 2 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 срещи имат голова разлика 12-18. Пред своите почитатели Скала ИФ е изиграл 6 срещи до момента, в които е записал една победа, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 8 гола в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига отборът на Скала ИФ има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 10 гола и са им вкарали 13 гола.

Рунавик

Тимът на гостите от Рунавик се намира на трето място в таблицата с временното подреждане с 24 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 13 двубоя има голова разлика 25-12. На чужд терен отборът има 5 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и все още няма загуба навън, реализирал е 12 гола в мрежата на своите домакини и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Рунавик има записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 15-4.

Скала ИФ - Рунавик - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Скала ИФ не е записал нито една победа, отбора на Рунавик има спечелени 4 победи, а една среща е завършил наравно, при обща голова разлика 3-9. В последните 2 двубоя на своя терен с Рунавик, Домакините от Скала ИФ нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Скала ИФ има успех в последния си двубой в Фарьорски острови, а у дома постигна равенство в последния си мач.

Съставът на гостите постигна победа в последната си среща в Фарьорски острови, а на чужд терен е в серия от 3 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.