Обосновани Футболни Прогнози

По - КА Бастия

24 Февруари 2017 - 21:00
По
КА Бастия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните тимове на По и КА Бастия от 22-ия кръг на първенството във Франция в турнира Лига Национал.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

По

По са 12-ти в класирането с общ актив от 27 точки, записани след 6 победи, 9 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 22 двубоя имат голова разлика 20-26. Пред собствените си верни привърженици съставът на По е играл 11 мача до момента, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-11.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на По имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 7 получени гола.

КА Бастия

Отборът на гостите от КА Бастия се намира на 10-та позиция в класирането с актив от 29 точки, постигнати след 8 победи, 5 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 22 двубоя има отрицателна голова разлика 27-34. Навън тимът е изиграл 10 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 9-16.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на КА Бастия има в актива си една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вмъкнали на противника си 3 попадения и са им вкарали 13 попадения.

По - КА Бастия - директни мачове

В последният мач между двата тима, По няма спечелена нито 1 победа, а отбора на КА Бастия има спечеленa една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на По постигна победа в предишната си среща в първенството на Франция, а при домакинствата си записа равенство в последния си двубой.

Съставът на гостите от КА Бастия постигна равенство в предишния си двубой в Франция, а далеч от дома има загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.