Обосновани Футболни Прогнози

Клермонт Фут - Брест

7 Февруари 2017 - 22:00
Клермонт Фут
Брест
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 1
позната футболни прогнози

Днес видях доста задоволителните коефициенти в двубоя от 24-ия кръг на футболния шампионат в Лига 2 на Франция между футболните състави на Клермонт Фут и Брест. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу гостуващите футболисти на Брест.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната среща:

Клермонт Фут

Клермонт Фут са 15-ти в класирането с общ актив от 29 точки, от 7 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи имат положителна голова разлика 27-25. На собствения си стадион Стад Габриел Монпие Клермонт Фут е изиграл 11 срещи, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 12-9.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 футболистите на Клермонт Фут са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 11 гола и са получили 8 гола.

Брест

Отборът на гостите от Брест е на първо място в класирането с актив от 44 точки, събрани след 13 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача е отбелязал 30 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 22 гола в собствената мрежа. Далеч от дома тимът е изиграл 11 мача до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 1 загуба, реализирал е 13 гола във вратата на противниците си и е получил 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 футболистите на Брест са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 2 гола.

Клермонт Фут - Брест - директни двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Клермонт Фут има записани 4 победи, а отбора на Брест има записанa една победа, при общо голово съотношение 8-3. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу Брест, футболистите на Клермонт Фут имат 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Клермонт Фут е с 2 загуби в първенството на Франция, а у дома допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Брест е с 2 последователни победи в първенството на Франция, а при гостуванията си е с 3 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.