Обосновани Футболни Прогнози

Санкт Паули - Динамо Дрезден

12 Февруари 2017 - 14:30
Санкт Паули
Динамо Дрезден
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
2 - 0
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от мача между футболните състави на Санкт Паули и Динамо Дрезден от поредния кръг на сезона в Втора Бундеслига на Германия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Динамо Дрезден на своя стадион.

Но нека да разгледаме фактите за днешния сблъсък:

Санкт Паули

Футболистите на отбора домакин са 18-ти в таблицата с временното класиране със събрани 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача имат голова разлика 13-26. У дома съставът на Санкт Паули е изиграл 9 мача, в които е записал една победа, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 7-11.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига футболистите на Пиратите на Лигата са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Динамо Дрезден

Гостуващият състав на Динамо Дрезден е 5-ти в класирането с актив от 31 точки, събрани след 8 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 19 двубоя е успял да отбележи 27 попадения в противниковата врата и е инкасирал 21 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът е играл 9 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига футболистите на Динамо Дрезден имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в вратата на противниците си 6 гола и са инкасирали 5 гола от противниковите тимове.

Санкт Паули - Динамо Дрезден - преки срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, Пиратите на Лигата е постигнал 3 успеха, а отбора на Динамо Дрезден има спечелени 2 успеха, при обща голова разлика 9-8. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Динамо Дрезден, футболистите на Санкт Паули са записали 2 победи.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините има успех в последния кръг в Германия, а при домакинствата си допусна неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите постигна равенство в предишния си мач в първенството, а далеч от дома е с 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.