Обосновани Футболни Прогнози

Севиля Атлетико - Луго

10 Февруари 2017 - 21:00
Севиля Атлетико
Луго
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболистите на Севиля Атлетико и Луго от 25-ия кръг на футболното първенство в Испания в турнира Сегунда Дивисион. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Луго на домашния си терен.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

Севиля Атлетико

Играчите на състава домакин са 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 32 точки, постигнати след 8 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи са реализирали 27 попадения и са инкасирали 29 попадения в мрежата си. На своя терен отборът на Севиля Атлетико има 11 мача досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 18-10.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Севиля Атлетико имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 11 гола.

Луго

Гостуващият отбор на Луго е 6-ти в класирането с актив от 35 точки, постигнати след 9 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача е вкарал 34 попадения в противниковата врата и е допуснал 30 гола в своята врата. Далеч от дома тимът има 11 срещи досега, в които има 2 победи, 6 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-16.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион играчите на Луго са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 6 попадения и са инкасирали 6 гола.

Севиля Атлетико - Луго - преки срещи

В предишният мач между двата съперника, тимът на Севиля Атлетико не е спечелил нито една победа, а Луго има спечеленa една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Севиля Атлетико допусна поражение в предишната си среща в шампионата на Испания, а у дома записа равенство в последната си среща.

Отборът на гостите има успех в последната си среща в шампионата на Испания, а като гост постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.