Обосновани Футболни Прогнози

Рединг - Брентфорд

14 Февруари 2017 - 22:00
Рединг
Брентфорд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
3 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще анализирам футболния двубой от 32-ия кръг на настоящият шампионат в Чемпиъншип на Англия между съставите на Рединг и Брентфорд. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Брентфорд на своя терен.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Рединг

Домакините са 4-ти в класирането с общ актив от 57 точки, постигнати след 17 победи, 6 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 31 мача са реализирали 44 попадения и са позволили да им вкарат 39 гола в собствената мрежа. На домашна сцена тимът на Рединг е изиграл 16 срещи, в които има 10 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 23 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 11 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип играчите на Рединг имат в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали 8 гола и са им вкарали 6 попадения.

Брентфорд

Тимът на гостите от Брентфорд заема 15-та позиция в класирането с 37 точки, от 10 победи, 7 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача има голова разлика 42-42. Далеч от дома тимът е изиграл 15 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 17-26.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Брентфорд има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали 13 попадения и са инкасирали 12 гола.

Рединг - Брентфорд - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата състава, Кралете е постигнал 1 победа, а отбора на Брентфорд е записал 4 победи, при общо голово съотношение 6-12. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу Брентфорд, Домакините от Рединг нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Рединг е в серия от 2 равни срещи в първенството на Англия, а на собствения си терен стигна до равенство в предишния си двубой.

Отборът на Брентфорд допусна загуба в последната си среща в Англия, а като гост е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.