Обосновани Футболни Прогнози

Суиндън - Олдъм

18 Февруари 2017 - 17:00
Суиндън
Олдъм
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да дам прогноза за футболния сблъсък от 33-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Англия в турнира Първа Лига между отборите на Суиндън и Олдъм. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Олдъм.

Предоставям факти и статистика за днешния двубой:

Суиндън

Червеногръдките са на 22-ро място в класирането със събрани 29 точки, от 7 победи, 8 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 двубоя са отбелязали 29 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 47 гола в собствената мрежа. На домашна сцена отборът на Суиндън има 15 срещи, в които има 5 победи, 3 равенства и 7 загуби, отбелязал е 15 гола във вратата на гостуващите състави и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига тимът на Суиндън има записани 1 победа и 5 загуби, като са вкарали 4 попадения и са получили 8 гола.

Олдъм

Гостуващият състав на Олдъм се намира на 19-то място във временното класиране с актив от 34 точки, събрани след 8 победи, 10 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 32 мача е вкарал 21 попадения в противниковата врата и е допуснал 33 гола в собствената мрежа. Далеч от дома отборът има 16 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 9-18.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Олдъм има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 8-5.

Суиндън - Олдъм - директни мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, Суиндън е записал една победа, отбора на Олдъм има записани 3 успеха, а в една среща двата противника са си разделили точките, при обща голова разлика 6-8. В предишните 2 срещи у дома с Олдъм, футболистите на Суиндън нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Суиндън е в серия от 5 поражения в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 последователни поражения.

Съставът на гостите е с 2 последователни успеха в шампионата, а при визитите си допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.