Обосновани Футболни Прогнози

МВВ Маастрихт - ФК Айндховен

29 Януари 2016 - 21:00
МВВ Маастрихт
ФК Айндховен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболните състави на МВВ Маастрихт и ФК Айндховен от поредния кръг на футболното първенство в Ерсте Дивизи на Холандия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на ФК Айндховен.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен мач:

МВВ Маастрихт

Футболистите на състава домакин заемат 9-то място във временното подреждане с 28 точки, записани след 8 победи, 4 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 21 мача имат голова разлика 36-42. У дома отборът на МВВ Маастрихт има 11 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 23-21.

В последните си 6 официални срещи в Ерсте Дивизи тимът на МВВ Маастрихт има в актива си 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 14-18.

ФК Айндховен

Гостуващият отбор на ФК Айндховен е на 4-то място в класирането с общ сбор от 35 точки, след 10 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 21 мача има голова разлика 32-27. Далеч от дома тимът е изиграл 10 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 5 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Ерсте Дивизи съставът на Синьо-белите има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-8.

МВВ Маастрихт - ФК Айндховен - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, тимът на МВВ Маастрихт не е записал нито една победа, а отбора на ФК Айндховен има спечелени 5 победи, при обща голова разлика 5-18. В предишните 2 срещи у дома срещу ФК Айндховен, Домакините от МВВ Маастрихт нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на МВВ Маастрихт има успех в предишния си двубой в Холандия, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Тимът на гостите от ФК Айндховен стигна до равенство в последния кръг в Холандия, а при визитите си е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.