Обосновани Футболни Прогнози

Уест Бромич - Сток Сити

2 Януари 2016 - 17:00
Уест Бромич
Сток Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между отборите на Уест Бромич и Сток Сити от поредния кръг на първенството в Премиършип на Англия. Треньора на домакините Антъни Ричард Пулис извежда на Хоторнс своите играчи срещу Сток Сити.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Уест Бромич

Дроздовете са на 13-то място във временното подреждане с актив от 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните 19 двубоя са реализирали 18 попадения и са получили 24 гола в мрежата си. На домашна сцена Уест Бромич е изиграл 10 срещи досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 12-16.

В предишните си 6 официални мача в Премиършип футболистите на Албирън имат на сметката си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Сток Сити

Тимът на гостите от Сток Сити се намира на 9-та позиция в таблицата с актив от 29 точки, постигнати след 8 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 19 срещи е реализирал 20 попадения в противниковата врата и е инкасирал 19 попадения в своята мрежа. Навън отборът има 10 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 10-10.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип футболистите на Сток Сити са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 7 гола.

Уест Бромич - Сток Сити - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата състава, тимът на Уест Бромич е записал 2 победи, отбора на Сток Сити също има постигнати 2 победи, а един сблъсък е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 3-4. В предишните 2 двубоя у дома срещу Сток Сити, Домакините от Уест Бромич имат една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има победа в предишната си среща в шампионата, а у дома има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите е с 2 последователни победи в Англия, а далеч от дома има успех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.