Обосновани Футболни Прогнози

Ещорил Прая - Белененсеш

10 Януари 2016 - 18:00
Ещорил Прая
Белененсеш
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните състави на Ещорил Прая и Белененсеш от поредния кръг на шампионата в Примейра Лига на Португалия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите играчи на Белененсеш на Ещадио Антонио Коимбра да Мота.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния сблъсък:

Ещорил Прая

Домакините от Ещорил Прая са на 14-та позиция в таблицата с актив от 17 точки, постигнати след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 мача имат отрицателна голова разлика 12-19. Пред своите фенове Ещорил Прая е изиграл 7 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Канарчетата е постигнал 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Белененсеш

Съставът на гостите от Белененсеш е 11-ти в таблицата с общ сбор от 18 точки, натрупани след 4 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 16 двубоя е вкарал 20 попадения и е позволил да му отбележат 34 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 8 мача, в които има 3 равенства и 5 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 8-24.

В предишните си 6 официални мача в Примейра Лига футболистите на Белененсеш имат на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-12.

Ещорил Прая - Белененсеш - директни двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, Канарчетата няма записана нито 1 победа, отбора на Белененсеш има записани 2 успеха, а в 3 мача двата съперника са си разделили точките, при общо голово съотношение 4-8. В последните 2 срещи на своя терен с тима на Белененсеш, играчите на Ещорил Прая нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Ещорил Прая има поражение в последния кръг в Португалия, а у дома има загуба в предишния си двубой.

Съставът на гостите е с 2 последователни равенствa в шампионата, а далеч от дома постигна реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.