Обосновани Футболни Прогнози

Авранш - Орлеан

8 Януари 2016 - 21:00
Авранш
Орлеан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
3 - 2
позната футболни прогнози

За днес ще обърна внимание на двубоя между тимовете на Авранш и Орлеан от поредния кръг на първенството в Франция в Лига Национал. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Орлеан.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Авранш

Играчите на състава домакин са 9-ти в таблицата с 20 точки, от 4 победи, 8 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи имат положителна голова разлика 22-18. Като домакин съставът на Авранш е играл 6 мача до момента, в които има 1 победа, 5 равенства и все още няма загуба у дома, при голова разлика 8-6.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Авранш са записали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 9 гола.

Орлеан

Тимът на гостите от Орлеан е 6-ти в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, записани след 5 победи, 8 равенства и 3 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 16 мача е вкарал 22 гола в противниковата врата и е допуснал 18 гола в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 7 двубоя досега, в които има 1 победа, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-8.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Орлеан има в актива си 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при голова разлика 8 вкарани и 12 получени гола.

Авранш - Орлеан - директни мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Авранш постигна победа в последната си среща в първенството, а при домакинствата си е в серия от 2 равни срещи.

Съставът на гостите от Орлеан записа реми в последния кръг в шампионата, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.