Обосновани Футболни Прогнози

Корухо - Расинг Сантандер

3 Януари 2016 - 17:30
Корухо
Расинг Сантандер
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от поредния кръг на настоящият шампионат в Сегунда Дивисион Б Група 1 на Испания между тимовете на Корухо и Расинг Сантандер. Играчите на Корухо излизат срещу гостуващите футболисти на Расинг Сантандер на домашния си стадион.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Корухо

Корухо заемат 11-та позиция в класирането с актив от 25 точки, натрупани след 7 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя са вкарали 33 гола и са допуснали 26 гола в собствената врата. На своя стадион отборът е играл 8 двубоя до момента, в които е записал 5 победи и 3 загуби, отбелязал е 23 попадения във вратата на своите гости и е позволил да му отбележат 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион Б Група 1 отборът на Корухо има в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 9 попадения и са им вкарали 9 гола.

Расинг Сантандер

Гостуващият тим на Расинг Сантандер се намира на втора позиция в таблицата с 34 точки, от 10 победи, 4 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 18 срещи има положителна голова разлика 31-17. Като гост тимът е изиграл 9 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-10.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Расинг Сантандер е записал 6 успеха и показват, че са в прекрасна форма, като са записали в мрежата на своите противници 15 попадения и са инкасирали 4 гола от съперниците си.

Корухо - Расинг Сантандер - директни срещи

В предишните 2 играни мача между двата състава, Корухо няма спечелена нито една победа, Расинг Сантандер има постигнатa една победа, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 2-4. В предишната среща пред своите привърженици срещу Расинг Сантандер, Домакините от Корухо нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на Корухо е с 2 ремита в шампионата, а на собствения си терен има победа в последния си двубой.

Тимът на гостите от Расинг Сантандер е с 6 поредни успеха в първенството, а като гост е в серия от 3 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.