Обосновани Футболни Прогнози

Евиан Тонон - Аячо

15 Януари 2016 - 21:00
Евиан Тонон
Аячо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе срещата от 21-ия кръг на футболното първенство в Франция в турнира Лига 2 между футболните състави на Евиан Тонон и Аячо. Евиан Тонон посрещат на домашния си терен противниковия отбор на Аячо.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Евиан Тонон

Евиан Тонон заемат 13-та позиция в класирането с актив от 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя имат положителна голова разлика 24-23. Пред своите предани почитатели тимът е изиграл 10 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 13 попадения в противниковата врата и е получил 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 играчите на Евиан Тонон са постигнали 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 12 получени гола.

Аячо

Съставът на гостите от Аячо се намира на 18-та позиция в класирането с 18 точки, натрупани след 3 победи, 9 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя има голова разлика 14-21. Далеч от дома тимът е изиграл 10 двубоя, в които има 4 равенства и 6 загуби и все още не е постигнал нито една победа навън, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Аячо е постигнал 1 победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Евиан Тонон - Аячо - директни срещи

В последните 3 мача между двата отбора, Евиан Тонон няма спечелена нито 1 победа, отбора на Аячо е постигнал една победа, а в 2 двубоя двата съперника са си разделили точките, при обща голова разлика 2-3. В предишната среща на своя стадион с Аячо, играчите на Евиан Тонон нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Евиан Тонон е в серия от 4 поредни поражения в Франция, а у дома е в серия от 2 загуби.

Съставът на гостите от Аячо записа реми в последната си среща в първенството, а при визитите си допусна поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.