Обосновани Футболни Прогнози

Олтринкам - Уокинг

26 Януари 2016 - 21:45
Олтринкам
Уокинг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.91
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между футболните отбори на Олтринкам и Уокинг от 30-ия кръг на настоящият сезон в Англия в турнира Конференция. Олтринкам излизат срещу футболистите на Уокинг на Мос Лейн.

Време е за информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Олтринкам

Олтринкам са 21-ви в класирането със събрани 27 точки, натрупани след 7 победи, 6 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 27 срещи имат отрицателна голова разлика 23-45. У дома тимът е изиграл 11 мача до момента, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 15 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Конференция играчите на Олтринкам имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали 2 попадения и са им вкарали 10 попадения.

Уокинг

Съставът на гостите от Уокинг е 6-ти в таблицата с временното подреждане с общ актив от 48 точки, записани след 14 победи, 6 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 30 срещи е отбелязал 52 попадения в противниковата врата и е получил 37 гола в собствената мрежа. При визитите си отборът има 14 срещи, в които има 6 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 23 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 18 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Уокинг има записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 12-4.

Олтринкам - Уокинг - преки двубои

В предишните 3 играни двубоя между двата отбора, Олтринкам не е записал нито една победа, а състава на Уокинг има постигнати 3 победи, при обща голова разлика 0-7. В последната среща пред своите фенове срещу отбора на Уокинг, играчите на Олтринкам нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Олтринкам допусна неуспех в последната си среща в шампионата, а у дома постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на Уокинг записа реми в последния кръг в първенството, а на чужд терен е в серия от 3 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.91 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.