Обосновани Футболни Прогнози

Локерен - Стандарт Лиеж

17 Януари 2016 - 19:00
Локерен
Стандарт Лиеж
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.55
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще дам прогноза за двубоя между футболните тимове на Локерен и Стандарт Лиеж от 22-ия кръг на първенството в Първа Дивизия на Белгия. Локерен посрещат на Дакнамстадион противниковия отбор на Стандарт Лиеж.

Стига приказки време е за информацията за днешния двубой:

Локерен

Домакините заемат 9-то място във временното подреждане с актив от 27 точки, от 7 победи, 6 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 21 двубоя са реализирали 26 гола в противниковата врата и са получили 26 попадения в мрежата си. Като домакин Локерен е изиграл 11 мача до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 15 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Трицветните са записали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-7.

Стандарт Лиеж

Тимът на гостите от Стандарт Лиеж е 8-ми в таблицата с временното подреждане с 28 точки, от 8 победи, 4 равенства и 9 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 21 мача е успял да отбележи 28 гола и е получил 36 гола в своята мрежа. Далеч от дома съставът има 10 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, реализирал е 12 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 26 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Стандарт Лиеж са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Локерен - Стандарт Лиеж - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата съперника, Локерен е постигнал една победа, Стандарт Лиеж има записани 3 победи, а в 1 двубой двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 3-6. В предишните 2 срещи на своя стадион с Стандарт Лиеж, Домакините от Локерен нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините има победа в предишната си среща в Белгия, а на своя стадион е с 2 равенствa.

Съставът на гостите постигна успех в предишния си двубой в Белгия, а като гост допусна загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.55 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.