Обосновани Футболни Прогнози

КАА Гент - Генк

31 Юли 2015 - 21:30
КАА Гент
Генк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.17
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на сблъсъка от поредния кръг на футболното първенство в Първа Дивизия на Белгия между футболните състави на КАА Гент и Генк. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Генк на домашния си стадион.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен мач:

КАА Гент

Домакините от КАА Гент са 8-ми във временното подреждане само с 1 записана точка, след 1 равенство, като са отбелязали 1 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 1 попадения във вратата си. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове КАА Гент все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на КАА Гент имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са записали 8 попадения и са им вкарали 4 попадения.

Генк

Гостуващият състав на Генк е първи в таблицата с временното подреждане с 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като има голова разлика 3-1. Като гост съставът все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Генк е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10-6.

КАА Гент - Генк - преки двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата отбора, тимът на КАА Гент е спечелил една победа, отбора на Генк е спечелил 3 успеха, а в един двубой двата тима не са съумели да се победят, при обща голова разлика 7-9. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Генк, играчите на КАА Гент нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Белгия, а при домакинствата си е с 4 поредни победи.

Съставът на гостите от Генк има победа в предишната си среща в шампионата на Белгия, а като гост има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.17 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.