Обосновани Футболни Прогнози

Инчхън Юнайтед - Пусан АйПарк

8 Юли 2015 - 13:30
Инчхън Юнайтед
Пусан АйПарк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния двубой от 21-ия кръг на настоящият шампионат в К-Лига Класик на Южна Корея между съставите на Инчхън Юнайтед и Пусан АйПарк. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу футболистите на Пусан АйПарк.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Инчхън Юнайтед

Играчите на домакините от Инчхън Юнайтед са на 7-ма позиция в класирането с актив от 27 точки, записани след 6 победи, 9 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 20 двубоя имат положителна голова разлика 19-16. На собствения си терен тимът е играл 10 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 6 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 11-8.

В последните си 6 официални мача в К-Лига Класик играчите на Инчхън Юнайтед са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7-3.

Пусан АйПарк

Гостуващият състав на Пусан АйПарк е 11-ти във временното класиране с актив от 16 точки, събрани след 4 победи, 4 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 двубоя има голова разлика 15-26. На чужд терен тимът е играл 10 двубоя до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 7-10.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Бусан са постигнали 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 8 гола.

Инчхън Юнайтед - Пусан АйПарк - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Инчхън Юнайтед има постигнати 2 успеха, отбора на Пусан АйПарк е постигнал една победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 7-4. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Пусан АйПарк, Домакините от Инчхън Юнайтед са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините постигна равенство в последния си двубой в шампионата на Южна Корея, а при домакинствата си е в серия от 2 победи.

Тимът на гостите от Пусан АйПарк е с 4 загуби в първенството, а при визитите си допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.