Обосновани Футболни Прогнози

Ботошани - Виторул Констанца

20 Юли 2015 - 21:00
Ботошани
Виторул Констанца
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 2-ия кръг на футболния шампионат в Румъния в Лига I между съставите на Ботошани и Виторул Констанца. Ботошани излизат срещу гостуващия футболен отбор на Виторул Констанца на своя терен.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Ботошани

Играчите на отбора домакин заемат 7-мо място в класирането с една точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 0-0. На домашна сцена отборът на Ботошани все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Ботошани има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 11 гола.

Виторул Констанца

Гостуващият тим на Виторул Констанца е 2-ри във временното подреждане с 1 спечелена точка, след 1 равенство, като е отбелязал 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 попадения в своята мрежа. На чужд терен тимът все още не е изиграл нито един мач досега, като все още не се е разписал в противниковата мрежа и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига I отборът на Виторул Констанца има в актива си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са записали в противниковата врата 7 попадения и са инкасирали 18 гола от противниковите футболни тимове.

Ботошани - Виторул Констанца - директни мачове

В последните 4 сблъсъка между двата съперника, Ботошани е записал 2 победи, отбора на Виторул Констанца не е записал нито една победа, а в 2 срещи двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 9-6. В предишните 2 срещи на своя стадион с Виторул Констанца, играчите на Ботошани имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни равенствa в първенството на Румъния, а на собствения си стадион е с 2 ремита.

Съставът на Виторул Констанца е в серия от 2 равни срещи в шампионата на Румъния, а при визитите си постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.