Обосновани Футболни Прогнози

Скалица - Земплин Михаловце

25 Юли 2015 - 20:00
Скалица
Земплин Михаловце
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между футболистите на Скалица и Земплин Михаловце от поредния кръг на текущото футболно първенство в Суперлига на Словакия.

Време е за информацията за днешната футболна среща:

Скалица

Домакините от Скалица се намират на второ място в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новото футболно първенство, като имат положителна голова разлика 3-1. На своя терен отборът на Скалица все още няма изиграна среща досега, като все още не се е разписал във вратата на противниците си и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 1 официални срещи в Суперлига тимът на Скалица има на сметката си 1 победа, като са вкарали в вратата на съперниците си 3 гола и са получили 1 попадения от противниковите футболни тимове.

Земплин Михаловце

Гостуващият отбор на Земплин Михаловце се намира на 7-мо място в класирането с 0 точки след 1 загуба, като има отрицателна голова разлика 0-1. На чужд терен тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не се е разписал в противниковата мрежа и все още не е позволил да му отбележат нито едно попадение в собствената мрежа.

В последните си 1 срещи в първенството играчите на Земплин Михаловце имат записани една загуба, при голова разлика вкарани 0 гола и получени 1 гола.

Скалица - Земплин Михаловце - преки мачове

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Скалица има победа в последния кръг в Словакия, а у дома е с 0 загуби.

Отборът на Земплин Михаловце допусна поражение в последния кръг в първенството на Словакия, а далеч от дома е в серия от 0 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.