Обосновани Футболни Прогнози

Сеница - Ружомберок

24 Юли 2015 - 20:00
Сеница
Ружомберок
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък между Сеница и Ружомберок от 2-ия кръг на настоящият сезон в Словакия в турнира Суперлига.

Факти и данни за предстоящия мач:

Сеница

Играчите на състава домакин са на 10-то място в таблицата с временното класиране без нито една точка, след 1 загуба, като имат отрицателна голова разлика 0-2. У дома Сеница все още няма изиграна среща до момента, като все още не е успял да се разпише във вратата на своите гости и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Сеница е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-13.

Ружомберок

Гостуващият състав на Ружомберок е 9-ти във временното подреждане без нито една точка, след 1 загуба, като има отрицателна голова разлика 1-3. Навън съставът все още няма изиграна среща до момента, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата мрежа и все още не е инкасирал нито едно попадение в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига играчите на Ружомберок имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали 9 гола и са им вкарали 11 попадения.

Сеница - Ружомберок - преки срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата тима, тимът на Сеница има спечелени 3 победи, отбора на Ружомберок има спечеленa 1 победа, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-5. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Ружомберок, Домакините от Сеница са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Сеница има неуспех в последната си среща в Словакия, а у дома е с 2 последователни победи.

Съставът на гостите има загуба в предишната си среща в шампионата на Словакия, а при визитите си постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.