Обосновани Футболни Прогнози

Тромсдален - Шайд

12 Юли 2015 - 16:30
Тромсдален
Шайд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от 13-ия кръг на футболния сезон в Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия между футболните отбори на Тромсдален и Шайд. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Шайд на своя стадион.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Тромсдален

Тромсдален са на 4-та позиция в класирането с актив от 24 точки, след 8 победи и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 11 мача са вкарали 20 гола в противниковата врата и са допуснали 8 гола в мрежата си. Пред своите верни почитатели съставът е изиграл 6 двубоя, в които е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 12-4.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Тромсдален е постигнал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11-6.

Шайд

Тимът на гостите от Шайд е на 13-та позиция във временното подреждане със събрани 7 точки, записани след една победа, 4 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 11 двубоя има голова разлика 14-26. Навън тимът е играл 5 срещи досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 9 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 1 съставът на Шайд има записани една победа и 5 загуби, при обща голова разлика 9-17.

Тромсдален - Шайд - директни мачове

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Тромсдален е в серия от 2 последователни победи в Норвегия, а при домакинствата си постигна победа в предишния си мач.

Тимът на гостите е с 3 последователни загуби в Норвегия, а при гостуванията си има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.