Обосновани Футболни Прогнози

Металург Запорожие - Заря Луганск

17 Юли 2015 - 19:00
Металург Запорожие
Заря Луганск
Прогноза: 2
Коефициент: 1.62
0 - 6
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 27-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Украйна в турнира Премиер Лига между футболистите на Металург Запорожие и Заря Луганск. Т.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Металург Запорожие

Футболистите на Металург Запорожие се намират на 7-ма позиция в класирането с актив от 26 точки, от 6 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя са успели да вкарат 20 гола и са получили 40 попадения във вратата си. Като домакин съставът е играл 13 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, реализирал е 11 гола във вратата на своите гости и е получил 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига играчите на Казаците имат записани 1 победа, 4 равенства и една загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 4 попадения и са получили 3 гола от противниковите футболни отбори.

Заря Луганск

Отборът на гостите от Заря Луганск заема 4-та позиция в класирането с общ сбор от 45 точки, натрупани след 13 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 двубоя е вкарал 40 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 31 попадения в своята мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 13 мача, в които има 6 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 15 попадения в противниковата врата и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиер Лига играчите на Заря Луганск имат записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали 11 гола и са получили 5 попадения.

Металург Запорожие - Заря Луганск - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата съперника, съставът на Металург Запорожие не е постигнал нито една победа, Заря Луганск има спечелени 2 успеха, а в 3 срещи двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 1-5. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Заря Луганск, Домакините от Металург Запорожие нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в предишната си среща в Украйна, а на собствения си стадион допусна неуспех в последната си среща.

Тимът на гостите постигна равенство в последния си двубой в Украйна, а на чужд терен е в серия от 3 победи.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 6 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.