Обосновани Футболни Прогнози

Торпедо Армавир - Сокол Саратов

27 Юли 2015 - 18:00
Торпедо Армавир
Сокол Саратов
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
0 - 0
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от футболния двубой от 4-ия кръг в Първа Дивизия на Русия между футболистите на Торпедо Армавир и Сокол Саратов.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

Торпедо Армавир

Торпедо Армавир се намират на 14-то място в таблицата с временното подреждане с 3 точки, след 3 поредни равенства на старта на новия футболен шампионат, като в изиграните общо 3 срещи имат голова разлика 0-0. На своя терен Торпедо Армавир все още не е изиграл нито един мач досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 3 изиграни мача в първенството футболистите на Торпедо Армавир имат в актива си 3 равни срещи, при голова разлика 0-0.

Сокол Саратов

Отборът на гостите от Сокол Саратов заема 6-то място в класирането с 6 точки, след 2 победи и една загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя има голова разлика 4-3. Далеч от дома тимът има 2 мача, в които има 2 поредни успеха, при голова разлика 4-2.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Сокол Саратов са постигнали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-5.

Торпедо Армавир - Сокол Саратов - директни двубои

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е с 3 ремита в първенството на Русия, а на своя стадион е в серия от 0 последователни загуби.

Съставът на гостите постигна успех в предишната си среща в първенството, а като гост е с 3 последователни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.