Обосновани Футболни Прогнози

Фьолнир Рейкявик - ФХ Хафнарфьордур

28 Юни 2015 - 23:00
Фьолнир Рейкявик
ФХ Хафнарфьордур
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.91
1 - 3
непозната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес мисля да дам прогноза за футболния двубой от 10-ия кръг на настоящият сезон в Висша Лига на Исландия между тимовете на Фьолнир Рейкявик и ФХ Хафнарфьордур. Футболистите на Фьолнир Рейкявик излизат срещу играчите на ФХ Хафнарфьордур на Фьолнисвьолур.

Информацията за днешния двубой:

Фьолнир Рейкявик

Домакините от Фьолнир Рейкявик са на 4-то място в таблицата с общ актив от 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача са реализирали 14 попадения в противниковата врата и са допуснали 9 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена отборът на Фьолнир Рейкявик е изиграл 5 мача до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, вкарал е 8 гола в противниковата врата и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Фьолнир Рейкявик има в актива си 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са разписали в вратата на своите съперници 12 гола и са допуснали 6 попадения от футболистите на своите съперници.

ФХ Хафнарфьордур

Отборът на гостите от ФХ Хафнарфьордур е водач във временното подреждане с общ актив от 20 точки, след 6 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 9 мача е реализирал 20 гола и е позволил да му отбележат 9 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 5 двубоя, в които има 3 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-5.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на ФХ Хафнарфьордур има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 15 гола и получени 6 гола.

Фьолнир Рейкявик - ФХ Хафнарфьордур - преки срещи

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, тимът на Фьолнир Рейкявик няма записана нито 1 победа, ФХ Хафнарфьордур е постигнал 4 победи, а в 1 мач двата противника са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 4-15. В последните 2 срещи у дома срещу ФХ Хафнарфьордур, Домакините от Фьолнир Рейкявик нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Фьолнир Рейкявик има загуба в предишния кръг в Исландия, а на своя стадион е в серия от 3 успеха.

Отборът на гостите записа равенство в последната си среща в първенството на Исландия, а далеч от дома е с 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.91 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.