Обосновани Футболни Прогнози

Ал Асюти Спорт - Ал Насър Кайро

20 Юни 2015 - 22:30
Ал Асюти Спорт
Ал Насър Кайро
Прогноза: X2
Коефициент: 1.31
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между тимовете на Ал Асюти Спорт и Ал Насър Кайро от поредния кръг на настоящият сезон в Висша Лига на Египет. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Ал Насър Кайро на.

Но нека да разгледаме фактите за днешния двубой:

Ал Асюти Спорт

Футболистите на отбора домакин са 20-ти във временното класиране с актив от 13 точки, натрупани след 1 победа, 10 равенства и 23 загуби от старта на сезона, като в изиграните 34 двубоя са отбелязали 36 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 79 попадения в собствената мрежа. Като домакин Ал Асюти Спорт има 17 двубоя досега, в които има 1 победа, 8 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 24-35.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Ал Асюти Спорт е записал 1 победа и 5 загуби, при обща голова разлика 6-18.

Ал Насър Кайро

Гостуващият състав на Ал Насър Кайро е на 18-то място във временното класиране с актив от 26 точки, записани след 6 победи, 8 равенства и 20 загуби през сезона, като в изиграните общо 34 срещи има отрицателна голова разлика 29-62. Далеч от дома тимът е изиграл 17 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 12 загуби, при голова разлика 16-31.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Ал Насър Кайро е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

Ал Асюти Спорт - Ал Насър Кайро - директни мачове

В предишната среща между двата противника, тимът на Ал Асюти Спорт не е спечелил нито 1 победа, а отбора на Ал Насър Кайро има записанa една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Ал Асюти Спорт е с 5 поредни поражения в шампионата на Египет, а на собствения си стадион е в серия от 2 поражения.

Съставът на Ал Насър Кайро постигна реми в предишната си среща в шампионата, а като гост е с 2 загуби.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.31 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.