Обосновани Футболни Прогнози

Шайд - КФУМ Осло

14 Юни 2015 - 19:00
Шайд
КФУМ Осло
Прогноза: 2
Коефициент: 1.30
1 - 3
позната футболни прогнози

Днеска мисля да дам прогноза за срещата от поредния кръг на първенството в Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия между съставите на Шайд и КФУМ Осло.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Шайд

Играчите на състава домакин са на 9-то място в класирането с 7 точки, от 1 победа, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя са отбелязали 10 гола във вратата на противниците си и са допуснали 17 гола в своята врата. На своя стадион Шайд е играл 4 двубоя, в които е записал 3 равенства и 1 загуба и все още няма победа у дома, отбелязал е 3 гола в противниковата врата и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Шайд има в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-10.

КФУМ Осло

Отборът на гостите от КФУМ Осло заема първо място в таблицата с 24 точки, след 8 последователни успеха от началото на новото първенство, като в изиграните общо 8 срещи е успял да вкара 24 попадения и е получил 5 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът има 4 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, при обща голова разлика 14-4.

В последните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 1 играчите на КФУМ Осло са постигнали само победи и показват, че се намират прекрасна форма, при обща голова разлика вкарани 17 гола и получени 5 гола.

Шайд - КФУМ Осло - преки срещи

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Шайд постигна успех в последния кръг в Норвегия, а на собствения си терен допусна поражение в последния си двубой.

Отборът на гостите от КФУМ Осло е с 6 последователни успеха в първенството, а при визитите си е с 4 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.