Обосновани Футболни Прогнози

Йоребро - Хелзинборг

3 Юни 2015 - 20:00
Йоребро
Хелзинборг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния сблъсък от 12-ия кръг на сезона в Алсвенскан Лига на Швеция между футболните състави на Йоребро и Хелзинборг. Треньора на домакините извежда на Берн Арена своите играчи срещу гостуващите футболисти на Хелзинборг.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Йоребро

Йоребро заемат 14-та позиция в таблицата с 9 точки, постигнати след 2 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 11 мача имат отрицателна голова разлика 9-21. Като домакин съставът на Йоребро има 5 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, реализирал е 6 попадения в противниковата врата и е допуснал 8 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига тимът на Йоребро е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Хелзинборг

Тимът на гостите от Хелзинборг заема 9-та позиция в класирането със събрани 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 11 двубоя има отрицателна голова разлика 13-15. Далеч от дома съставът е изиграл 6 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, реализирал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига съставът на Червените има в актива си 2 победи и 4 загуби, като са реализирали в вратата на съперниците си 7 гола и са получили 10 гола от противниковите отбори.

Йоребро - Хелзинборг - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, тимът на Йоребро няма нито една победа, тима на Хелзинборг има спечеленa една победа, а 4 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 3-5. В последните 2 двубоя у дома срещу състава на Хелзинборг, играчите на Йоребро нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Йоребро записа равенство в последния си двубой в шампионата на Швеция, а при домакинствата си е с 2 успеха.

Съставът на Хелзинборг има поражение в последния си мач в Швеция, а далеч от дома е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.