Обосновани Футболни Прогнози

Култсу - Футура Порвоо

25 Юни 2015 - 18:30
Култсу
Футура Порвоо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.35
6 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Финландия в Каконен Изток между тимовете на Култсу и Футура Порвоо. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу футболистите на Футура Порвоо.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящата футболна среща:

Култсу

Домакините от Култсу са 3-ти във временното подреждане с 16 точки, след 4 победи и 4 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните 8 мача са реализирали 17 попадения в противниковата врата и са допуснали 8 гола в мрежата си. Пред своите горещи фенове Култсу е изиграл 5 мача до момента, в които има една победа, 4 равенства и нито една загуба у дома, отбелязал е 5 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Каконен Изток съставът на Култсу е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 5 получени гола.

Футура Порвоо

Съставът на гостите от Футура Порвоо заема втора позиция в класирането с 18 точки, след 6 победи и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 двубоя е вкарал 23 гола и е инкасирал 15 попадения в своята мрежа. Далеч от дома тимът е играл 5 двубоя до момента, в които има 3 победи и 2 загуби, вкарал е 14 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Футура Порвоо са постигнали 5 победи и една загуба, при обща голова разлика вкарани 16 гола и получени 7 гола.

Култсу - Футура Порвоо - директни срещи

В последните 4 играни сблъсъка между двата противника, Култсу е записал 3 успеха, а Футура Порвоо е записал една победа, при общо голово съотношение 9-6. В последните 2 двубоя у дома с Футура Порвоо, футболистите на Култсу имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Култсу е в серия от 2 поредни равенствa в шампионата, а на собствения си стадион е с 2 поредни ремита.

Отборът на гостите от Футура Порвоо е с 5 последователни успеха в първенството на Финландия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.35 Резултат: 6 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.