Обосновани Футболни Прогнози

Вигри Сувалки - Висла Плоцк

6 Юни 2015 - 17:00
Вигри Сувалки
Висла Плоцк
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе срещата от 34-ия кръг на футболния сезон в Полша в турнира Първа Лига между футболните тимове на Вигри Сувалки и Висла Плоцк. Вигри Сувалки приемат на Градски стадион Сувалки гостуващия отбор на Висла Плоцк.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящата среща:

Вигри Сувалки

Играчите на отбора домакин са на 8-ма позиция в класирането с общ сбор от 47 точки, записани след 12 победи, 11 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 33 срещи имат голова разлика 35-35. У дома Вигри Сувалки е играл 16 двубоя досега, в които има 9 победи, 5 равенства и 2 загуби, реализирал е 20 попадения в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Вигри Сувалки имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Висла Плоцк

Съставът на гостите от Висла Плоцк се намира на трета позиция в класирането с актив от 66 точки, събрани след 19 победи, 9 равенства и 5 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 33 срещи е успял да реализира 48 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 24 гола в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл 16 мача досега, в които има 11 победи, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 26-8.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Висла Плоцк са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-6.

Вигри Сувалки - Висла Плоцк - преки мачове

В предишният сблъсък между двата противника, Вигри Сувалки няма записана нито една победа, отбора на Висла Плоцк също не е постигнал нито една победа, а една среща е завършил реми.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 успеха в първенството, а при домакинствата си има успех в предишния си мач.

Тимът на Висла Плоцк е в серия от 2 поредни ремита в първенството, а далеч от дома е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.