Обосновани Футболни Прогнози

ФК Витебск - Неман

5 Юни 2015 - 18:00
ФК Витебск
Неман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между тимовете на ФК Витебск и Неман от поредния кръг на текущият сезон в Беларус в Премиер Лига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу Неман.

Време е за статистиката за днешния футболен двубой:

ФК Витебск

Домакините от ФК Витебск се намират на 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 6 точки, събрани след една победа, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 8 двубоя са реализирали 6 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 14 попадения в собствената мрежа. Пред своите предани почитатели отборът на ФК Витебск е играл 3 двубоя, в които има 1 победа, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 2-3.

В последните си 6 официални срещи в Премиер Лига футболистите на ФК Витебск са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 12 получени гола.

Неман

Гостуващият отбор на Неман се намира на 13-та позиция в класирането с актив от 5 точки, от една победа, 2 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 двубоя е отбелязал 4 попадения в противниковата врата и е допуснал 11 гола в собствената врата. На чужд терен съставът има 3 мача, в които има 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа навън, като все още не се е разписал в мрежата на приемащите го отбори и е получил 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Неман имат на сметката си една победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 10 гола.

ФК Витебск - Неман - преки двубои

В последните 5 играни сблъсъка между двата отбора, тимът на ФК Витебск е записал 1 победа, Неман има спечелени 3 победи, а в един двубой двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-9. В предишните 2 мача у дома срещу състава на Неман, играчите на ФК Витебск нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от ФК Витебск има поражение в последния си двубой в шампионата, а при домакинствата си записа реми в предишния си мач.

Отборът на Неман постигна успех в последния кръг в първенството на Беларус, а далеч от дома е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.