Обосновани Футболни Прогнози

Инфонет Талин - Нарва Транс

26 Юни 2015 - 19:00
Инфонет Талин
Нарва Транс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между отборите на Инфонет Талин и Нарва Транс от поредния кръг на шампионата в Мейстрилига на Естония. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Нарва Транс на Ласнамая.

Ето и статистиката за предстоящия сблъсък:

Инфонет Талин

Играчите на Инфонет Талин са на 5-та позиция във временното подреждане с актив от 26 точки, след 7 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 15 мача са отбелязали 18 гола във вратата на противниците си и са допуснали 11 попадения в мрежата си. Като домакин тимът на Инфонет Талин е играл 7 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-7.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Инфонет Талин е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-4.

Нарва Транс

Гостуващият състав на Нарва Транс заема 6-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 19 точки, постигнати след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 15 двубоя е успял да вкара 21 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 7 двубоя до момента, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 5-11.

В последните си 6 официални мача в Мейстрилига съставът на Нарва Транс е записал 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 11-2.

Инфонет Талин - Нарва Транс - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Инфонет Талин има постигнати 3 успеха, отбора на Нарва Транс няма спечелена нито една победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 13-3. В последните 2 срещи у дома срещу тима на Нарва Транс, футболистите на Инфонет Талин са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Инфонет Талин има победа в предишния кръг в Естония, а на своя стадион има неуспех в предишния си мач.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни успеха в Естония, а при визитите си постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.