Обосновани Футболни Прогнози

Младост Подгорица - Бокели Котор

31 Март 2015 - 16:30
Младост Подгорица
Бокели Котор
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболистите на Младост Подгорица и Бокели Котор от поредния кръг на текущият сезон в Първа Лига на Черна Гора. Младост Подгорица излизат срещу футболистите на Бокели Котор на своя стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Младост Подгорица

Домакините са 2-ри във временното подреждане с 46 точки, от 13 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача са вкарали 41 попадения в противниковата врата и са допуснали 22 гола в своята мрежа. Като домакин Младост Подгорица е играл 11 двубоя досега, в които е записал 8 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 21-7.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Младост Подгорица има в актива си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 14-10.

Бокели Котор

Съставът на гостите от Бокели Котор е 8-ми в таблицата с актив от 26 точки, постигнати след 7 победи, 5 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 23 срещи има отрицателна голова разлика 27-33. Навън съставът е изиграл 11 двубоя, в които има 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 14-19.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Бокели Котор е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Младост Подгорица - Бокели Котор - директни двубои

В последните 5 сблъсъка между двата тима, тимът на Младост Подгорица е постигнал 5 победи, а отбора на Бокели Котор не е записал нито една победа, при общо голово съотношение 12-2. В последните 2 двубоя на своя стадион срещу състава на Бокели Котор, играчите на Младост Подгорица имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините от Младост Подгорица е с 2 равенствa в първенството на Черна Гора, а при домакинствата си постигна реми в последния си двубой.

Тимът на гостите от Бокели Котор е в серия от 2 последователни победи в първенството, а като гост е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.