Обосновани Футболни Прогнози

Астън Вила - Суонзи

21 Март 2015 - 17:00
Астън Вила
Суонзи
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния мач от 30-ия кръг на шампионата в Премиършип на Англия между тимовете на Астън Вила и Суонзи. Лъвовете посрещат на Вила Парк противниковия футболен отбор на Суонзи.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Астън Вила

Домакините са 16-ти в таблицата с временното класиране с 28 точки, след 7 победи, 7 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя имат отрицателна голова разлика 19-38. На собствения си стадион Вила Парк отборът е играл 14 срещи, в които има 3 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 11-18.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Астън Вила имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са отбелязали 8 гола и са допуснали 8 гола.

Суонзи

Съставът на гостите от Суонзи заема 9-то място във временното подреждане с актив от 40 точки, записани след 11 победи, 7 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 29 двубоя има голова разлика 33-38. При визитите си тимът е изиграл 14 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 7 загуби, реализирал е 14 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му отбележат 22 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Суонзи е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-8.

Астън Вила - Суонзи - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Вила е спечелил 1 победа, тима на Суонзи има записани 2 победи, а в 2 мача двата съперника са си поделили точките, при обща голова разлика 6-8. В предишните 2 мача пред своите почитатели с Суонзи, Домакините от Астън Вила са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Астън Вила е в серия от 2 последователни успеха в първенството, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите от Суонзи е в серия от 2 поредни загуби в Англия, а като гост допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.