Обосновани Футболни Прогнози

Академико Визеу - Спортинг Ковиля

29 Март 2015 - 17:00
Академико Визеу
Спортинг Ковиля
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам мача от поредния кръг на първенството в Португалия в турнира Сегунда Лига между отборите на Академико Визеу и Спортинг Ковиля.

Накратко информацията за предстоящия мач:

Академико Визеу

Академико Визеу се намират на 16-то място в класирането с общ актив от 45 точки, натрупани след 12 победи, 9 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя са вкарали 41 попадения в противниковата врата и са допуснали 43 гола в мрежата си. У дома Академико Визеу има 17 срещи, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 21 попадения във вратата на съперниците си и е получил 12 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Академико Визеу има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са записали в вратата на своите противници 5 гола и са инкасирали 9 гола от противниковите тимове.

Спортинг Ковиля

Тимът на гостите от Спортинг Ковиля е 6-ти в класирането с 57 точки, събрани след 16 победи, 9 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 35 срещи има положителна голова разлика 52-34. На чужд терен съставът има 17 двубоя досега, в които има 2 победи, 6 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 13-23.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Лига играчите на Лъвовете от планината са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали в противниковата врата 12 гола и са инкасирали 5 попадения от своите противници.

Академико Визеу - Спортинг Ковиля - преки срещи

В последните 3 играни двубоя между двата съперника, Академико Визеу е постигнал една победа, отбора на Спортинг Ковиля също е спечелил 1 победа, а един мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща пред своите почитатели с Лъвовете от планината, футболистите на Академико Визеу са записали една победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а у дома е в серия от 2 победи.

Съставът на гостите е с 2 успеха в шампионата на Португалия, а като гост е в серия от 2 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.