Обосновани Футболни Прогнози

Специя - Ливорно

13 Март 2015 - 21:30
Специя
Ливорно
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеска мисля да разгледам футболния мач между тимовете на Специя и Ливорно от 31-ия кръг на футболния сезон в Италия в Серия Б. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Ливорно на своя стадион.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен двубой:

Специя

Домакините от Специя заемат 8-ма позиция във временното подреждане с 43 точки, постигнати след 11 победи, 10 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача са отбелязали 39 гола и са инкасирали 32 попадения в собствената мрежа. Като домакин отборът има 14 срещи до момента, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 2 загуби, вкарал е 25 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Специя има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 10 получени гола.

Ливорно

Тимът на гостите от Ливорно се намира на 5-то място във временното подреждане с 47 точки, събрани след 13 победи, 8 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 30 мача има голова разлика 47-33. Навън съставът има 15 двубоя, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 14-17.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Ливорно имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-5.

Специя - Ливорно - преки мачове

В предишните 3 играни срещи между двата съперника, тимът на Специя има спечелени 2 успеха, а състава на Ливорно има спечеленa една победа, при обща голова разлика 7-3. В предишната среща у дома срещу състава на Ливорно, футболистите на Специя нямат победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Специя постигна реми в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 успеха.

Отборът на Ливорно има успех в предишната си среща в шампионата на Италия, а на чужд терен стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.