Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Брага Б - Униао Мадейра

27 Март 2015 - 17:00
Спортинг Брага Б
Униао Мадейра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните тимове на Спортинг Брага Б и Униао Мадейра от поредния кръг на футболния шампионат в Португалия в Сегунда Лига. Спортинг Брага Б излизат срещу противниковия футболен отбор на Униао Мадейра на домашния си терен.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Спортинг Брага Б

Спортинг Брага Б се намират на 20-то място в таблицата с 36 точки, постигнати след 8 победи, 14 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 35 срещи имат отрицателна голова разлика 38-47. У дома Спортинг Брага Б е играл 17 двубоя, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 25 гола във вратата на гостуващите отбори и е допуснал 24 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Сегунда Лига съставът на Спортинг Брага Б има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5-5.

Униао Мадейра

Отборът на гостите от Униао Мадейра е 7-ми в класирането с актив от 56 точки, събрани след 15 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 мача е отбелязал 47 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 29 попадения в мрежата си. Навън тимът е играл 17 двубоя до момента, в които има 9 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 25 попадения във вратата на съперниците си и е получил 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Лига съставът на Униао Мадейра е постигнал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 7 вкарани и 4 получени гола.

Спортинг Брага Б - Униао Мадейра - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата противника, тимът на Спортинг Брага Б има записани 2 успеха, отбора на Униао Мадейра не е постигнал нито 1 победа, а в 3 двубоя двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 6-3. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Униао Мадейра, футболистите на Спортинг Брага Б са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Спортинг Брага Б постигна реми в предишния си двубой в Португалия, а на собствения си стадион е с 2 успеха.

Съставът на гостите от Униао Мадейра постигна победа в последния кръг в Португалия, а при гостуванията си стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.