Обосновани Футболни Прогнози

Инголщат - Карлсруе

15 Март 2015 - 14:30
Инголщат
Карлсруе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболната среща между футболните състави на Инголщат и Карлсруе от поредния кръг на шампионата в Втора Бундеслига на Германия. Инголщат посрещат на Ауди Шпортпарк гостуващия футболен отбор на Карлсруе.

Информацията за предстоящия мач:

Инголщат

Домакините от Инголщат се намират на първо място в класирането с актив от 48 точки, събрани след 13 победи, 9 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача имат положителна голова разлика 39-19. Пред собствените си привърженици Инголщат е играл 12 срещи, в които е записал 7 победи, 4 равенства и 1 загуба, отбелязал е 23 гола във вратата на съперниците си и е получил 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига играчите на Инголщат имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-7.

Карлсруе

Гостуващият отбор на Карлсруе е на 4-та позиция в таблицата с 40 точки, след 10 победи, 10 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 срещи е реализирал 31 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 18 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 12 срещи досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 19 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Карлсруе са записали 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са вмъкнали на противника си 7 гола и са допуснали 3 гола.

Инголщат - Карлсруе - преки срещи

В последните 5 срещи между двата тима, Инголщат има постигнати 2 победи, отбора на Карлсруе също има записани 2 победи, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 мача у дома с състава на Карлсруе, играчите на Инголщат са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Инголщат има победа в последния кръг в шампионата, а у дома стигна до равенство в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Карлсруе е в серия от 3 поредни равенствa в Германия, а като гост записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.