Обосновани Футболни Прогнози

Сабадел - Лагостера

14 Март 2015 - 19:00
Сабадел
Лагостера
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска забелязах мача от 29-ия кръг на футболното първенство в Сегунда Дивисион на Испания между тимовете на Сабадел и Лагостера. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Лагостера.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Сабадел

Домакините са 22-ри във временното подреждане с 25 точки, от 6 победи, 7 равенства и 15 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 28 двубоя имат отрицателна голова разлика 29-47. На домашна сцена Сабадел е изиграл 14 двубоя досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 5 загуби, при голова разлика 21-22.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Сабадел има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Лагостера

Съставът на гостите от Лагостера е на 12-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 36 точки, записани след 10 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача има голова разлика 25-29. При визитите си тимът има 13 срещи до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 9 попадения в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Лагостера е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 8 гола и са инкасирали 5 попадения от своите противници.

Сабадел - Лагостера - директни двубои

В предишният сблъсък между двата тима, Сабадел има спечеленa една победа, а състава на Лагостера не е постигнал нито 1 победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в последната си среща в шампионата на Испания, а при домакинствата си постигна успех в последния си мач.

Отборът на гостите постигна успех в последния кръг в Испания, а при гостуванията си постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.