Обосновани Футболни Прогнози

Тенерифе - Леганес

7 Март 2015 - 21:00
Тенерифе
Леганес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя между съставите на Тенерифе и Леганес от 28-ия кръг на текущият сезон в Испания в турнира Сегунда Дивисион. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващия отбор на Леганес.

Ето и статистиката за предстоящата среща:

Тенерифе

Играчите на домакините са 18-ти в класирането с общ сбор от 29 точки, натрупани след 7 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя са отбелязали 23 гола и са инкасирали 31 гола в собствената врата. На своя терен отборът на Тенерифе има 14 срещи, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 12-8.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Тенерифе е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали в вратата на своите противници 6 попадения и са получили 7 гола от противниковите футболни отбори.

Леганес

Съставът на гостите от Леганес заема 8-мо място във временното подреждане с 38 точки, натрупани след 11 победи, 5 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 27 двубоя е вкарал 30 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 26 гола в мрежата си. Навън отборът има 14 двубоя, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 9-17.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Леганес са записали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9-5.

Тенерифе - Леганес - директни срещи

В предишният двубой между двата тима, тимът на Тенерифе няма постигната нито 1 победа, а отбора на Леганес е постигнал една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините стигна до реми в предишната си среща в първенството, а на своя стадион има победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите допусна загуба в последния кръг в Испания, а далеч от дома е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.