Обосновани Футболни Прогнози

Ранхайм - Тромсдален

29 Май 2014 - 19:00
Ранхайм
Тромсдален
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се проведе сблъсъка от поредния кръг на шампионата в Адеколиген на Норвегия между футболните отбори на Ранхайм и Тромсдален. Ранхайм излизат срещу Тромсдален на своя стадион.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Ранхайм

Домакините заемат 5-то място в таблицата с актив от 17 точки, постигнати след 5 победи, 2 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 10 двубоя са успели да реализират 15 гола и са допуснали 9 попадения в мрежата си. У дома Ранхайм е изиграл 5 срещи досега, в които е записал 3 победи, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 9 попадения във вратата на съперниците си и е получил 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Ранхайм има в актива си 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 3 гола.

Тромсдален

Съставът на гостите от Тромсдален е 12-ти във временното подреждане с общ актив от 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи има отрицателна голова разлика 11-16. На чужд терен тимът е изиграл 5 срещи до момента, в които е записал едно равенство и 4 загуби и все още са без победа навън, вкарал е 4 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Тромсдален са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-11.

Ранхайм - Тромсдален - преки срещи

В последните 4 играни сблъсъка между двата съперника, Ранхайм има спечелени 3 победи, отбора на Тромсдален не е спечелил нито една победа, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 11-5. В предишните 2 срещи у дома срещу Тромсдален, играчите на Ранхайм са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е с 4 поредни победи в първенството, а на собствения си терен е в серия от 3 последователни успеха.

Тимът на гостите от Тромсдален има неуспех в последния си мач в шампионата на Норвегия, а на чужд терен е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.