Обосновани Футболни Прогнози

Партизан Белград - Чукарички

28 Май 2014 - 18:00
Партизан Белград
Чукарички
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за двубоя от 30-ия кръг на футболното първенство в Сърбия в Суперлига между съставите на Партизан Белград и Чукарички.

Предоставям факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Партизан Белград

Домакините са втори в таблицата с временното класиране с актив от 68 точки, натрупани след 21 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи имат положителна голова разлика 62-20. У дома Партизан Белград е изиграл 14 срещи до момента, в които има 11 победи, 3 равенства и нито 1 загуба у дома, реализирал е 33 попадения в мрежата на съперниците си и е получил 11 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Партизан Белград е постигнал 5 победи и 1 загуба, при голова разлика 18-4.

Чукарички

Отборът на гостите от Чукарички заема 4-то място в таблицата с 44 точки, събрани след 12 победи, 8 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 29 мача е успял да реализира 30 попадения във вратата на противниците си и е получил 29 гола във вратата си. При гостуванията си съставът има 14 мача досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 20 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Суперлига съставът на Чукарички е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 5 гола.

Партизан Белград - Чукарички - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата противника, тимът на Партизан Белград е постигнал 4 победи, отбора на Чукарички не е записал нито една победа, а една среща е завършил с равенство, при общо голово съотношение 13-3. В последните 2 срещи у дома с състава на Чукарички, играчите на Партизан Белград са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Партизан Белград е в серия от 4 поредни успеха в шампионата на Сърбия, а у дома е с 3 поредни победи.

Отборът на гостите е с 2 последователни равни срещи в първенството на Сърбия, а при гостуванията си записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.