Обосновани Футболни Прогнози

Нордселанд - Олборг

7 Май 2014 - 21:00
Нордселанд
Олборг
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
2 - 4
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за сблъсъка между футболните тимове на Нордселанд и Олборг от 31-ия кръг на текущият сезон в Дания в Суперлига. Играчите на Нордселанд излизат срещу играчите на Олборг на Фарум Парк.

Време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Нордселанд

Играчите на Нордселанд се намират на 6-то място във временното подреждане със събрани 42 точки, от 12 победи, 6 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача са отбелязали 31 попадения в мрежата на съперниците си и са получили 37 гола в собствената мрежа. На домашна сцена Дивите тигри е изиграл 15 двубоя досега, в които има 8 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 21-12.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Дивите тигри са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 4 гола и са инкасирали 4 гола от противниковите отбори.

Олборг

Гостуващият отбор на Олборг е 2-ри в класирането с актив от 55 точки, от 16 победи, 7 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 30 мача има голова разлика 55-36. На чужд терен тимът има 14 срещи, в които има 7 победи, 2 равенства и 5 загуби, при голова разлика 32-26.

В последните си 6 официални срещи в Суперлига футболистите на Олборг имат записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 8 получени гола.

Нордселанд - Олборг - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, Нордселанд е записал 3 победи, състава на Олборг няма нито една победа, а 2 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 6-3. В предишните 2 мача на своя терен с Олборг, Домакините от Нордселанд имат 2 победи.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 успеха в шампионата, а у дома постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на Олборг има неуспех в предишния си двубой в Дания, а като гост е с 3 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 4 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.