Обосновани Футболни Прогнози

Шамрок Роувърс - Бохемианс

23 Май 2014 - 22:00
Шамрок Роувърс
Бохемианс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
0 - 0
непозната футболни прогнози

За днес мисля да се спра на футболния сблъсък между съставите на Шамрок Роувърс и Бохемианс от 14-ия кръг на футболното първенство в Висша Дивизия на Ирландия.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Шамрок Роувърс

Домакините от Шамрок Роувърс са 3-ти в класирането с актив от 27 точки, от 8 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 13 двубоя са успели да вкарат 21 гола в противниковата врата и са инкасирали 13 попадения в мрежата си. У дома Обръчите има 6 мача, в които има 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 8-3.

В последните си 6 официални мача в Висша Дивизия отборът на Шамрок Роувърс има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 10 вкарани и 6 получени гола.

Бохемианс

Отборът на гостите от Бохемианс се намира на 10-то място в таблицата с общ актив от 12 точки, натрупани след 2 победи, 6 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача има отрицателна голова разлика 14-17. Навън тимът е изиграл 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Бохс има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са вкарали в противниковата мрежа 3 гола и са допуснали 8 гола от своите съперници.

Шамрок Роувърс - Бохемианс - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, тимът на Шамрок Роувърс има постигнатa 1 победа, състава на Бохемианс е постигнал 2 успеха, а в 2 срещи двата тима са завършили без победител, при обща голова разлика 4-4. В предишните 2 срещи у дома срещу Циганите, футболистите на Шамрок Роувърс нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 поредни победи в Ирландия, а на собствения си терен постигна победа в предишната си среща.

Съставът на гостите от Бохемианс допусна загуба в последния си двубой в първенството на Ирландия, а при гостуванията си допусна поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.